Kuizi Mjellma (MOD – Unlimited Money) 2.4

Kuizi Mjellma (MOD – Unlimited Money) 2.4

App Information of Kuizi Mjellma

App Name Kuizi Mjellma v2.4
Genre Educational, Games
Size3.3M
Latest Version2.4
Get it On Google Play
UpdateDecember 4, 2021
Package Namearholding.mk.mjellma
Rating
Installs50,000+

Description of Kuizi Mjellma

Rikthehet loja e famshme MJELLMA, tani me stil dhe dizajn të ri,

-Ketu do të gjeni lloje të ndryshme të kuizeve, gjithashtu si risi do të jenë edhe kuizet shkollore ku nxënësit dhe studentët do të mund të krijojnë kuize nga lëndët shkollore dhe të mësojnë/ushtrojnë lëndën duke luajtur tek kuizi.

Instalo dhe Luaj Kuizin mjellma Shqip , Milioneri Shqip, Kush do të bëhet Milioner
Verzion i ri, Përmirësime në funksion dhe dizajn

ID: arholding.mk.mjellma

Leave a Reply

Your email address will not be published.